Bli medlem i Dalslands konstnärsförbund!

Bli medlem i Dalslands konstnärsförbund!

Förbundet organiserar professionella konstnärer med anknytning till Dalsland. Som medlem får du en rad förmåner som kan främja ditt konstnärskap. Dalslands Konstförening arrangerar återkommande samlingsutställningar för medlemmar i Dalslands Konstnärsförbund. Dit hör de återkommande sommar och höstsalongerna.

Genom åren har vi vid jubileer även ställt ut i: Liljevalchs konsthall, Stockholm. Swedish American Museum, Chicago. Rackstadsmuseet, Arvika och Lidköpings Konsthall. Medlemmar har även möjlighet att ställa ut konsthallar knutna till landskapets bibliotek. Vi har en nära relation till Dalslands Konstförening, som årligen delar ut ett stipendium till någon av förbundets medlemmar. Konstföreningen ansöker också om utställningsersättning i samband med separatutställningarna. Du får även ett kollegialt utbyte, samt ett berikande sammanhang att verka i.

Vill du också ha konstnärskollegier, ett sammanhang och vara en del av ett kreativt Dalsland? Bli medlem i Dalslands konstnärsförbund, välkommen med din ansökan!